The Greatest Guide To بیماری پروانه ای با

جان. اف. کندی رئیس‌جمهور فقید آمریکا، بیست‌سال پیش‌ از انتصاب به عنوان ریاست‌ جمهوری در یک فعالیت‌ ورزشی مصدوم شد. کمردرد غیرقابل‌ درمانی که در طی این حادثه برای او ایجاد شد، خم‌شدن و انعطاف‌ بدنی را برای او مشکل کرد.

دل درد (یا کولیک) در کودکان معمولا موجب گریه های طولانی مدت ، نق زدن و کج خلقی میشود. در اینجا نکاتی را درباره دل درد ناگهانی کودکان ذکر میکنم:

در این نوع بیماری ممکن است علائم خفیف یا شدیدی وجود داشته باشد که معمولا از ابتدای تولد یا آغاز دوران کودکی ظاهر می‌شود. عامل این نوع بیماری پروانه ای در نوزادان، معیوب بودن ژنی است که مسئول تولید نوعی کلاژن است و پوست قادر نخواهد بود به صورت مناسب به یکدیگر بپیوندد.

بیماری پروانه‌ای ارثی یک اختلال ژنتیکی است که مشخصه واضح آن وجود پوستی شکننده است، هر گونه تروما و آسیب وارده به پوست کودک یا فرد مبتلا به این بیماری، صرفنظر از میزان شدت، منجر به پارگی یا تاول می‌شود.

قبلیپست قبلسندروم گیلن باره چیست؟ علت، علائم، تشخیص و درمان

علت بیماری پروانه ای چیست؟ بیماری پروانه‌ ای یک بیماری ارثی است و ژن بیماری از یکی از والدین بیمار (اتوزوم غالب) یا هر دو والد بیمار (اتوزوم مغلوب) یا به عنوان یک جهش ژنی جدید در فرد به وجود آید و منتقل می‌شود.

در صورتی که تغییرات نوع زندگی و مراقبت در خانه، نشانه‌های بیماری پروانه‌ای را کنترل ننماید، درمان‌های موجود ممکن است شامل جراحی توانبخشی و دارو باشند این عارضه معمولاً با وجود رسیدگی‌های درمانی، پیشرفت داشته و نیز موجب عوارض جدی و حتی مرگ گردد.

سعی کنید مارک را از روی لباس جدا نکنید و لباس را در this site کنار درز قرار دهید تا کمتر پوست کودکتان خراشیده گردد. برای کودک از لباس‌های نرم که پوشیدن را درآوردن آنها راحت می‌باشد به کار گیرید.

این بیماری ارثی است و بهتر است قبل از مصرف دارو با فوق تخصص پوست و مو مشورت کنید.

مشکل در دفع مدفوع ممکن است موجب به وجود آمدن تاول‌های دردناک در قسمت مقعد شود.

همچنین داروی گریپ واتر یا گریپ میکسچر را در صورتی که دکتر تجویز نکرده مصرف نکنید.

می‌توان با اقدامات خانگی از تاول‌ها مراقبت و از ایجاد موارد جدید پیشگیری کرد، بنابراین آموختن چگونگی مراقبت از زخم‌ها و داشتن برنامه ی غذایی مناسب برای بیماران مبتلا به بیماری پروانه‌ای اهمیت دارد.

وجود تاول ها در دهان می تواند خوردن را دشوار کرده و منجر به سو تغذیه و کم خونی (مانند سطح پایین آهن در خون) شود.

متاسفانه برای این نوع بیماری درمان خاصی وجود ندارد و تنها می‌توان از طریق اقداماتی از به وجود آمدن آن پیشگیری نمود.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *